Ruokablogilistan kärjessä

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Gluteeniton kaura-mustikkapaistos


Pohja: 

1,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 dl puhdaskaurahiutaleita
2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria 
1 dl fariinisokeria
100 g voisulaa
1 muna

Täyte:

3 dl mustikoita

Muruseos:

75 g voisulaa
1 dl fariinisokeria
2 dl puhdaskaurahiutaleita
(0,5 dl hasselpähkinärouhetta)

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, lisää voisula ja muna. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun vuokaan. Levitä päälle mustikat. Sekoita muruseoksen aineet keskenään ja ripottele mustikoiden päälle. Paista 200 asteessa noin 25 -30 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti