Ruokablogilistan kärjessä

lauantai 20. lokakuuta 2012

Gluteenittomat mustikkamuffinssit  
(14 pientä muffinssia)

Ohjeen löysin mantan kyökin sivuilta ja tein siitä oman version vaihtamalla jugurtin kermaviiliksi. Maistuvia tuli.

100 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
1,5 dl kermaviiliä
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
3 dl pakastemustikoita

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat hyvin vatkaten. Lisää taikinaan kermaviili ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan lopuksi mustikat ja jaa vuokiin. Paista 200 asteessa noin 15-20 min.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti