Ruokablogilistan kärjessä

torstai 14. helmikuuta 2013

Gluteenittomat mokkapalat


Pohja:

2 munaa
3 dl sokeria
150 g sulatettua margariinia
1,5 dl maitoa
4,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaota

Kuorrutus:

3,5 dl tomusokeria
50 g sulatettua margariinia
4 rkl kylmää vahvaa kahvia
1 rkl kaakaota

Vaahdota munat ja sokeri, lisää sulatettu margariini, maito ja yhteen sekoitetut kuivat ainekset vähitellen. Sekoita taikina tasaiseksi ja levitä uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 15 min.

Sekoita kuorrutukseen tulevat ainekset keskenään ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti